Vilka tog fram rätt odds för VM 2018?

Var du en av dem som tippade skrällseger för Ryssland i år? Eller gick du hem med pengarna i fickan för att du tagit Frankrike ända i final? Såhär efter att världsmästerskapen är avgjorda, och vi hämtat oss efter Kroatiens fantastiska segerchans, kan vi nu utvärdera experternas odds och kolla vilka det faktiskt var som gissade rätt.

Det var tusentals som laddade sina bettinghjärnor genom http://casinocool.se/ och många av oss lade ut äggen i några olika korgar. Men sen fanns det de som gick all-in på en favorit. Vi mötte de som la en tusing på att ryssarna skulle ta hem segern, och nog var det många av oss som gapande såg på medan ryssarna slog in överlägsna målchanser i gruppen. Visst fanns chansen där, men sedan rök den.

Skrällarnas VM

Många av oss tippade på Sverige, för supportens skull och för att vi tror på vårt lag. Tyvärr tog det oss inte hela vägen, även om vi kan vara överens om att det gick bra ändå. Men har du den där irriterande kompisen som faktiskt la alla seglar på Frankrike och sedan vann stort? Frankrike var förstås en av favoriterna, men låt oss ärligt poängtera att de flesta verkade gå på Tyskland, Belgien eller Brasilien? Aftonbladet tippade på sitt, SVTs expert Daniel Nannskog tippade på Brasilien:

De är så avslappnade, har kul på träningen och visar enorm spelglädje på matcherna. Nästan hela laget går med upp i anfall, som i 3-0-segern över Österrike nyligen. Har de Neymar i form, kryddat med Coutinho, Firmino, Jesus… För mig känns det just nu som att Brasilien kan ta det. – SVT.se

Många av oss såg nog med avund på Brasiliens tuffa lag, men det tog dem inte vidare det här året, som får räknas som skrällarnas VM. Sen minns vi Zlatans kända uttalande: ”Sverige kan vinna VM”. Tyvärr, får man säga, hade han fel den här gången.