Odds under VM år 2010

VM i Sydafrika kommer att inbjuda till ett flertal kombinationer av oddsspel. Förutom matchodds på 64 VM-matcher, kan man spela på vilket lag som kommer att vinna VM, vilka lag som tar sig till semifinal, kvartsfinal och åttondelsfinal. Storfavoriterna för att Vinna VM är Brasilien och Spanien. Dock ser det ut som att ett flertal lag kan skaka om favoriterna såsom Holland och England vilka både ger bra odds. Oddsen för att Brasilien och Spanien kommer att ta sig till semifinal är båda under 2 gånger pengarna, dock kan det finnas ett skräckscenario där det finns en risk att Brasilien slutar tvåa i sin grupp och då möter Spanien redan i åttondelsfinal vilket kan innebära att en av storfavoriterna kan vara borta redan innan kvartsfinalen.

Att spela på VM bästa målskytt är ofta oerhört spännande för många att följa. Just nu ligger David villa, Spanien i topp med lägst odds direkt följd av Lionel Messi, Argentina. Det finns dock tecken på att både Messi och Ronaldo, Portugal, som ligger på en 6:e plats i satta odds skulle kunna hota Villa om titeln som VM:s bästa målskytt.

Att spela på resultat är ofta både svårt och utmanande. Dock kan oddsen för målglada matcher bli över förväntan. De flesta målkalas kan man nog hitta i gruppspelet medans finalerna bör vara mer målfattigt.

För att hitta de bästa oddsen och varianter på odds spel bör man se sig om bland flera olika spelbolag. Oddsen kan skilja en del, även om det är marginellt, för favoriterna. Vissa har Brasilien som vinnare av VM medan andra spelbolag tror på  Spanien. Men om man tittar på lagen i bakvattnet av favoriterna ligger både Frankrike, Holland och Portugal med höga odds och en skräll att Frankrike eller Holland skulle kunna ta sig till final går inte att räkna bort helt.