20 månader och fotbollsproffs

Beckham, Ljungberg, Ronaldo eller varför inte Rooney. Alla dessa män är stora världsstjärnor inom fotboll och de har kämpat hårt för att komma dit. Men är det en väg som alla kan ta.

268063-asian-boy-playing-footballTanken om alla kan bli fotbollsproffs är en spännande tanke. Speciellt då den enbart 20 månaders gamla babyn Bryce Brites har en lovande fotbollskarriär framför sig. Den lille Belgiska ungen har redan blivit värvad av klubben Pacing Boxberg som ser dollartecken cirkulera kring babyn.

Otrolig bollkontroll

Vad som gjort att denna baby skiljer sig från andra är att han har en otrolig bollkontroll och kan sparka bollen bättre än vad femåringar kan. Men det gäller att ta det lugnt och låta Bryce växa upp innan man försöker forma honom. Det värsta som nu skulle kunna hända klubben är att den lilla babyn känner att han inte alls har en drivkraft inom fotbollen. För ska man bli en världsstjärna så gäller det att ha drivkraft. Här kan ni komma till en länk för att med egna ögon skåda den unga stjärnan.

10 000 timmar

Det sägs att för att man ska bli proffs så handlar det om att man måste minst lägga ner tiotusen timmar på något. Detta gör man enbart om man har ett brinnande intresse. Nu har det även kommit en rolig film om just detta då en man ska se om han kan bli ett fotbollsproffs om han lägger ner dessa timmar. Hur filmen slutar får ni se själva. För att bli proffs är det viktigt att tänka på följande:

  • Är jag beredd att försaka vänner och andra intressen för träning och att studera spelare
  • Är jag bered på att misslyckas
  • Har jag passionen och den rätta inställningen till att bli ett fotbollsproffs.

Hur det kommer gå för den unga fotbollsspelaren ska bli en intressant resa att följa. Tiger Wood var endast några år innan har hade noll i handikapp när det kommer till golf. Men på dessa unga år kan inte spelaren själv bedöma om det är värd det utan det är upp till föräldrarna om barnet ska försaka sin barndom. Så, känner du dig sugen på att ge dig ut på planen kan du enkelt handla fotbollsskor online och träningskläder så du får de bästa förutsättningarna för ett bra spel.